3 Kızına Tecavüz Eden Cani Baba Hakim Karşısında!

Edirne’de 18 yaşından küçük öz üç kızına ‘cin çıkartmak’ bahanesiyle cinsel tacizde bulunan ve eşiyle birlikte kumasına fuhuş yaptıran sapık babanın yargılandığı duruşmada ilk kez anne ve kuma talimatla ifade verdi. Kuma ifadesinde babanın üç kızına cinsel tacizde bulunduğunu gözleriyle gördüğünü, annede eşinin cinlerle bağlantılı olduğunu cin çıkartmak için cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Tutuklu yargılanan baba da kızlarınla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

3 Kızına Tecavüz Eden Cani Baba Hakim Karşısında!

Edirne’de 18 yaşından küçük öz üç kızına ‘cin çıkartmak’ bahanesiyle cinsel tacizde bulunan ve eşiyle birlikte kumasına fuhuş yaptıran sapık babanın yargılandığı duruşmada ilk kez anne ve kuma talimatla ifade verdi. Kuma ifadesinde babanın üç kızına cinsel tacizde bulunduğunu gözleriyle gördüğünü, annede eşinin cinlerle bağlantılı olduğunu cin çıkartmak için cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Tutuklu yargılanan baba da kızlarınla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

3 Kızına Tecavüz Eden Cani Baba Hakim Karşısında!
16 Haziran 2017 - 14:29

Tecavüzcü baba hakim karşısında

Edirne’de 18 yaşından küçük öz üç kızına ‘cin çıkartmak’ bahanesiyle cinsel tacizde bulunan ve eşiyle birlikte kumasına fuhuş yaptıran sapık babanın yargılandığı duruşmada ilk kez anne ve kuma talimatla ifade verdi. Kuma ifadesinde babanın üç kızına cinsel tacizde bulunduğunu gözleriyle gördüğünü, annede eşinin cinlerle bağlantılı olduğunu cin çıkartmak için cinsel ilişkiye girdiğini belirtti. Tutuklu yargılanan baba da kızlarınla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

İddialara göre, Edirne’nin Babademirtaş Mahallesinde yaşayan Taşkın Gocuk ve nikahsız yaşadığı S. Ö.’nün zamanla yaşları 7.11 ve 14 olan üç kız çocuğu oldu. Yaşanan bazı olaylar sonrası S.Ö. görümcesi Ü. G.’yi kendisine kuma kabul etti ve aynı evde iki eşli olarak yaşamaya başladılar. İlerleyen zamanlarda Taşkın Gocuk ilk nikahsız eşi S. Ö.’yü internetten bulduğu B. K. ile tanıştırdı ve kendi evlerinde cinsel ilişkiye girmelerine izin verdi. Belirli aralıklarla eve gitmeye başlayan B. K. bir gece Taşkın’ın kuması Ü.G. e evde tanıştı ve bu kez Ümmü’yle de belirli aralıklarda ilişkiye girmeye başladı. Bu süre zarfından Taşkın Gocuk da cin çıkartmak bahanesiyle yaşları 7.11 ve 14 olan kız çocuklarıyla birden çok kez ilişkiye girdi. Aradan belli bir süre geçtikten sonra S. Ö. boşanmış olduğu eşi Taşkın Gocuk hakkında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne giderek, Taşkın Gocuk’un öz kızlarına cinsel tacizde bulunduğunu, kızlarını ve kendisiyle birlikte kumasını farklı kişilere pazarlayıp fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle şikayette bulundu.

Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından sanık Taşkın Gocuk hakkında, “Çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek, Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak için aracılık etme yer temin etmek, şantaj suçlarından dava açıldı. Davanın 2. celsesi Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmaya tutuklu yargılanan sanık Taşkın Gocuk, B. K., Ü.G. ve avukatları katıldı.

“ÜÇ ÇOCUĞUYLA İLİŞKİYE GİRDİ”

Soruşturma kapsamında talimatla ifade veren kuma Ü. G. ifadesinde “Bir gün evin salonuna bir an girdiğimde eşim Taşkın’ın öz çocuğu Y.G.’ ye arka tarafından tecavüz ettiğini gördüm. Bunun üzerine bağırıp çağırdım, ancak Taşkın beni hiç dinlemedi. Y.G. bu ilişki esnasında ağlıyordu. Semra eve gelince ben kendisine Taşkın’ın kızı Y.G.’ ye yapmış olduğu cinsel istismar olayını anlattım. Semra bana Taşkın’ın cinleri olduğunu, cin çatlatma olayı yaptığını belirterek, bizi öldürebileceğini söyledi. Daha sonraki zamanlarda Taşkın kızı Y.G.’ yi yatak odasına götürerek cin çatlatacağını söylüyordu. Bir gün Taşkın bana “ Semra çatlatma işini yapıyor, sen de yapacaksın” dedi ve beni de bu fiillere alet etti. Beni ve 14 yaşındaki kızı Y.G.’ yi yatak odasına götürerek hatırladığım kadarıyla 2-3 kez benim yanımda kızı Y.G.’ ye cinsel istismarda bulundu. Hatta 11 yaşındaki B.G. ve 7 yaşındaki kızı S.G.’ ye de cinsel istismarda bulundu. Ben bunları bizzat gözümle gördüm. Diğer sanık Barış K. ile eşim Taşkın’ın zorlamasıyla defalarca cinsel birliktelik yaşadım. Ayrıca eşim Taşkın beni ve Semra’yı para karşılığında defalarca değişik kişilere pazarlıyordu. Gitmediğimiz zaman bizi dövüyordu” dedi.

“CİN ÇIKARTMA BAHANESİYLE CİNSEL TACİZ”

Çocukların annesi S. Ö. de ifadesinde “Bir gün 14 yaşındaki kızım Y.G. ‘ye B. K. ile arasında bir şey yaşanıp yaşanmadığını sordum. Kızım da bana B. K.’nın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. 11 yaşındaki kızım B.G.’ yi banyo yaptırırken cinsel organında sarkma görünce, şüphelenmiştim. Bu durumu büyük kızım Y.G.’ye sorduğumda bana, babasının son iki senedir hem kendisine hem de kardeşi B.G.’ ye cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Eşim Taşkın cin çıkartmak bahanesiyle beni ve kuma Ü.’yü korkutuyordu. Hatta ben ve Ü. ile birlikteyken eşim Taşkın aynı yatakta her ikimizle de cinsel münasebete giriyordu. Eşim Taşkın hem beni hem de Ü.’yü ayrı ayrı ve birlikte değişik kişilere satarak cinsel birliktelik yaşamamızı sağlıyordu. Bu soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan B. K. ‘ya da beni para karşılığı satıyordu. Ben de B. K. ile hem tek hem de Ü. ile birlikte defalarca cinsel birliktelik yaşadım” dedi.

“KIZLARIMLA İLİŞKİYE GİRDİM”

Duruşmada ifadesi alınan sanık baba Taşkın Gocuk, “Suçlamayı kabul ediyorum. Öz üç kızımla birlikte oldum. 14 yaşındaki Y.G. isimli kızımla 2014 yılından beri ilişkiye giriyordum. Kızımın annesi S. Ö. ve kumam Ü. G. kızlarımla ilişkiye girdiğimi biliyordu. Bir gece karım S. Ö. ile diğer gece kumam Ü. G. ile yatıyordum. İlerleyen zamanlarda eşimle birlikte internetten kendisine bir eş daha baktık ve internetten bulduğumuz B. K.’yı evime getirdim ve eşimle birlikte oldular” dedi.

“EŞİNLE VE KUMASINLA İLİŞKİYE GİRDİM”

Mahkeme heyeti tarafından çıkartıldığı ilk duruşmada tutuklanan sanık B. K. ifadesinde “Taşkın Gocuk ile internette tanıştık. Daha sonra Edirne’de bankalar önünde buluştuk ve evlerine gittik. Eve gittiğimde eşi S. Ö. beni ellemeye başladı ve odada ilişkiye girdik. Ben daha sonra eve git gel yapmaya başladım. Ben S. Ö. ile ilişkiye girerken Taşkın Gocuk da bizi videoya çekiyordu. İlerleyen zamanlarda evde Taşkın Gocuk’un kuması Ü.G. ile tanıştım ve onunla da ilişkiye girdim” dedi.

Sanıklardan son sözlerinin sorulması üzerine Taşkın Gocuk, “Suçumu samimi bir şekilde ikrar ettim. Tutuksuz yargılanmak istiyorum” dedi.

Diğer sanık B. K da “Denetimli serbestlik tedbirine uyuyorum. Tahliyemi talep ederim” dedi.

Verilen karar arasının ardından yargılama ileri bir tarihe ertelenirken, mahkeme heyeti Taşkın Gocuk ve B. K.’nın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.    

Bu haber 13583 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hava Durumu Tekirdağ Süleymanpaşa Tekirdağ
Hava Durumu Tekirdağ Süleymanpaşa Tekirdağ
Tekirdağ'da Kaza! 4 Kişi Yaralandı! İşte O Haberin Detayları
Tekirdağ'da Kaza! 4 Kişi Yaralandı! İşte O Haberin Detayları