Çerkezköy Belediyesi Borcunu Açıkladı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nin borcu açıklandı.

Çerkezköy Belediyesi Borcunu Açıkladı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi’nin borcu açıklandı.

Çerkezköy Belediyesi Borcunu Açıkladı
06 Mayıs 2014 - 22:02 - Güncelleme: 26 Nisan 2018 - 21:50

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi'nin borcu açıklandı.

Başkanlığını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yaptığı Meclis Toplantısında Büyükşehir Yasası kapsamında kapanan Kızılpınar ve Veliköy'ün de bağlandığı Çerkezköy Belediyesi'nin kapanan 2 belediye ile birlikte piyasaya toplam borcunun 15 milyon 406 bin 326 TL olduğu belirtildi.

Toplantıda, gündemin ilk maddesi olan Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar Belediyesinin 2013 Mali yılı gelir ve gider bütçesi kesin hesaplarının müzakere edilerek karara bağlanması müzakeresi oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. Gündemin ikinci maddesinde yer alan Çerkezköy ilçe sınırları içerisindeki muhtelif parsellerdeki belediye hisselerinin satışı imar komisyonuna havale edildi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 25 Nisan 2014 gün ve 489 sayılı norm kadro müzakeresi oy birliği ile kabul edilirken, gündemin diğer maddeleri Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi ve Türkiye Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesinin kira süresi konusu görüşülerek meclis tarafından oy birliği ile bir yıl uzatıldı. Gündemin sekiz ve dokuzuncu maddeleri arasında yer alan 6360 sayılı kanun uyarınca Belediye ve Mahalli İdare Birliklerine ait il devir tasfiye ve paylaştırma komisyonunca alınan karar gereceği Kızılpınar ve Veliköy belediyesine ait araçların teslim alınması da oy birliği kabul edildi.

6360 sayıla kanun uyarınca Belediye ve Mahalli idare birliklerine ait il devir tasfiye ve paylaştırma komisyonunca alınan karar gereği Veliköy ve Kızılpınar Belediyelerine ait gayrimenkullerin müzakeresi plan ve bütçe ile imar komisyonuna oy birliği ile gönderildi.

Gündemin son maddesinde Kaymakamlık makamının oluru ile güncellenen KGYS-TEDES tespit komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporunca belirlenen noktalara uygun altyapı tesislerinin yapılabilmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yapılması gereken ön protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesi görüşülerek, Belediye Başkanı Vahap Akay'a yetki verilmesi de meclis tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından toplantının ikinci oturumunun 7 Mayıs Çarşamba günü aynı saatte yapılması oy birliği ile kabul edildiği son dakika Tekirdağ haberine yansıdı.

Bu haber 2019 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı Tahminleri
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı...