İstanbul'da kiracı dehşeti

Kurşun yağdırdı

İstanbul'da kiracı dehşeti

Kurşun yağdırdı

İstanbul'da kiracı dehşeti
20 Mayıs 2014 - 12:31 - Güncelleme: 09 Eylül 2018 - 15:06

İstanbul Sultangazi’de bir kiracı bir gün önce kavga ettiği ev sahibinin işyerini basarak kurşun yağdırdı. O sırada işyerinde bulunan ev sahibinin oğlu ve arkadaşı da kurşun yağmuru sırasında hayatını kaybetti. Polis kiracıyı arıyor.

 

İstanbul Sultangazi’de müteahhit Tuncer Çelik, bir hafta önce tartıştığı kiracısı tarafından sahibi olduğu büfede kurşun yağmuruna tutuldu. Çelik olay yerinde hayatını kaybederken, aynı masada oturduğu oğlu Deniz Çelik ve arkadaşı Özkan Kara yaralandı. Çelik ve Kara kaldırıldıkları hastanede yaşamlarını yitirdi.

 

Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde önceki gün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Tuncer Çelik (50) sahibi olduğu büfede oğlu Deniz Çelik (30) ve arkadaşı Özkan Kara (40) ile oturup sohbete başladı. Ancak bir süre sonra içeri giren bir kişi belindeki tabancayı çıkarıp kurşun yağdırmaya başladı. Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Tuncer Çelik olay yerinde hayatını kaybetti, Deniz Çelik ve Özkan Kara ise ağır yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çelik ve Kara da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

SALDIRGAN KİRACI ÇIKTI

 

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak saldırganın Tuncer Çelik’in kiracısı olduğunu belirledi. Çelik’in bir gün önce kiracısı ile kavga ettiği öğrenildi. Polis kimliğini belirledikleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattığı son dakika Tekirdağ haberin ulaştığı bilgiler arasında yer aldı.

Bu haber 2168 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı Tahminleri
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı...