O marketin müdürü konuştu

Başbakan Erdoğan’ın girdiği Yeşil Portakal Marketleri’nin Genel Müdürü Hakan Dağhan, açıklama yaptı.

O marketin müdürü konuştu

Başbakan Erdoğan’ın girdiği Yeşil Portakal Marketleri’nin Genel Müdürü Hakan Dağhan, açıklama yaptı.

O marketin müdürü konuştu
15 Mayıs 2014 - 16:39 - Güncelleme: 06 Ekim 2019 - 23:09

O marketin müdürü konuştu


Dağhan, Erdoğan ile birlikte kalabalık bir grubun mağaza önüne kadar geldiğini 15-20 saniye durduktan sonra geri döndüklerini ifade etti. Dağhan, ellerindeki kamera kayıtlarının alındığı yönündeki söylentilerin ise doğru olmadığını söyledi. Başbakan Tayyip Erdoğan, Soma Belediyesi’nde yaptığı açıklama sonrası dışarıda bekleyen kişilerce protesto edilmesi sonrası o bölgede bulunan bir markete yönelmişti. Erdoğan ve beraberindekilerin yöneldiği marketin bağlı bulunduğu Yeşil Portakal A.Ş.’nin Genel Müdürü Hakan Dağhan, açıklama yaptı. Dağhan, olayın olduğu sırada kendisinin Akhisar’daki mağazada olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Sayın Başbakan ve beraberindekiler önce bizim markete doğru yöneldikleri görülüyor. Marketin manav reyonlarının olduğu yerde 15 saniye kadar durulduktan sonra geri dönülüyor. Durdukları nokta marketin giriş kısmı. Başbakan, kapıdan içeri ayağını dahi atmıyor. Neden oraya yönelindi, neden geri döndüler hiçbir anlam veremedik. O kargaşa anında bizim, manav reyonlarına bakan bir arkadaşımız da ezilme tehlikesi yaşamış. Zavallı korkmuş o da. Başbakan ve etrafında korumaları görünce…”

‘GÖRÜNTÜYE 50 KİŞİ GİRDİ’

Dağhan, konuşmasının devamında “Bizim mağazada kamera sistemimiz var. Ancak dışarıda yaşanan olay anını net gösteren bir kayıt yok. Dükkânın içini gösteren bir kameramız var. Bizdeki kaydı biz izledik. Bizdeki kamera dışarıdaki kişileri üstten görüyor. Görüntülerde, yukarıdan bakıldığında orda 50 kişilik bir grup bir yöne doğru hareket ediyor ve aynı yönden geri dönüyor. Görüntü yukarıdan gösteriyor. Orda ne oldu ne bitti, biri bir şey mi söyledi… Orda birinin dikkatini bir şey mi çekti biz de anlamadık. O anda, başbakanın etrafında tam bir etten duvar örüldüğü için ne olduğu da net görülemiyor. Çünkü hem önde hem yanda 4-5 kişi var. O anda orada ne olduğunu görebilmek için herhalde omuz hizasında olmak gerekir” dedi.

‘KAMERA KAYITLARI ALINMADI’

Hakan Dağhan, kamera kayıtlarının kendilerinde olduğunu, herhangi bir kurumdan kendilerinden kayıtların istenmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Dağhan, “Böyle bir talep olursa benim haberimin olmaması imkânsız. Gelselerdi herhalde resmi bir yazı ile talep ederlerdi” dedi.

Bu haber 1649 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı Tahminleri
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı...