Örnek İşyerlerine Belgelerini Kaymakam Kubilay Verdi

Çerkezköy'de örnek iş yerlerine belgelerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi.

Örnek İşyerlerine Belgelerini Kaymakam Kubilay Verdi

Çerkezköy'de örnek iş yerlerine belgelerini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi.

Örnek İşyerlerine Belgelerini Kaymakam Kubilay Verdi
18 Mayıs 2014 - 11:15

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 21 Mart'ta kurulmuş olan İş yerleri değerlendirme gıda komisyonu tarafından "Örnek İş yeri Projesi" kapsamında yapılan incelemeler sonunda belge hak eden iş yerlerine Kaymakam Kubilay belgelerini verdi.

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay, "Çerkezköy Kaymakamlığınca sağlıklı koşullarda kaliteli hizmet veren ve farkındalık oluşturan gıda işletmelerini ödüllendirmek amacıyla başlatılan örnek gıda işyeri projesi uygulaması kapsamında 2014 yılı işyerleri değerlendirme komisyonu kurduk." dedi.

Çerkezköy'de faaliyet gösteren gıda iş yerlerinde üretim, satış ve toplu tüketim yerleri, fırın, pastahane, market, büfe, kantin, lokanta, fabrika yemekhaneleri, okul yemekhaneleri gibi yerlerde "Örnek gıda iş yer"i projesi ile farkındalık gösteren işletmeleri ödüllendirerek rekabeti artırmak suretiyle hijyen ve kaliteli hizmet anlayışının geliştirilmesi hedeflenmekte olduğunu dile getirerek, "2014 yılı "Örnek Gıda İşyeri Belgesi" verilmesi konusunda komisyonca başlatılan çalışmalar neticesinde ilk etapta ilçede faaliyet gösteren okul kantin ve yemekhaneler değerlendirildi. Habersiz yapılan denetimler sonucunda projenin amacına uygun olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi yemekhanesi, Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi uygulamalı anasınıfı yemekhanesi, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi kantini, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama merkezi yemekhanesi ve Özel Görür Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yemekhanesine örnek gıda işyeri belgesi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"SÜRE BİTİMİNDE TEKRAR DEĞERLENDİRİLECEK"

Örnek gıda iş yeri belgesi bir yıl geçerli olacağını hatırlatan Kaymakam Kubilay,"Süresi bitiminde müracaat edilmek şartıyla komisyonca tekrar değerlendirmeye alınacaktır. Bu süre zarfında işletmelerde istenilen şartların oluşmadığı tespit edilmesi halinde o iş yerine ait belge iptal edilecektir. Proje kapsamında"Örnek Gıda İş yeri Belgesi"diğer sektörleri de içine alacak şekilde habersiz olarak komisyonca değerlendirmeye devam edecek ve projenin amacına uygun olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen işletmelere belgeleri verilmek üzere onaya sunulacaktır" şeklinde konuştu.

Bu haber 2070 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı Tahminleri
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı...