Uyuşturucu İçin Borç Para Aldı Fuhuş Batağına Düştü

Babasına uyuşturucu almak için 500 lira borç alan 19 yaşındaki nişanlı genç kız, borcu ödeyemeyince zorla fuhuşa sürüklendi.

Uyuşturucu İçin Borç Para Aldı Fuhuş Batağına Düştü

Babasına uyuşturucu almak için 500 lira borç alan 19 yaşındaki nişanlı genç kız, borcu ödeyemeyince zorla fuhuşa sürüklendi.

Uyuşturucu İçin Borç Para Aldı Fuhuş Batağına Düştü
18 Mayıs 2014 - 01:12 - Güncelleme: 04 Eylül 2018 - 17:51

Adana'da babasına uyuşturucu almak için 500 lira borç alan 19 yaşındaki nişanlı genç kız, borcu ödeyemeyince para aldığı kişi tarafından zorla fuhuşa sürüklendi.

AİLESİNE UYUŞTURUCU PARASI VERMEYE BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre M.Y. (19) isimli genç kız, Osman ve Fatma Y.'nin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ancak anne ve babası uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan cezaevine girince M.Y. de 3 kardeşi gibi devlet korumasına alınarak Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Annesi 7, babası 8 yıl cezaevinde yattıktan sonra M.Y. kardeşleriyle birlikte kendi istekleriyle Sevgi Evleri'nden çıkarak ailesinin yanına yerleşti. Ancak hem anne hem de babası uyuşturucu bağımlısı olan M.Y. işe girerek, bir taraftan kardeşlerine bakıp diğer taraftan anne ve babasına uyuşturucu parası vermeye başladı.

500 TL'YE 700 TL'LİK SENET

Bu arada M.Y.'nin eve getirdiği ve çocukların 'dayı' dediği Orhan D. (57) isimli şahıs da aileye yardım etmeye başladı. Anne Fatma Y. Gaziantep'e akrabasının cenazesine gittiği sırada baba Osman Y. uyuşturucu krizine girerek kızından para istedi. M.Y. parasının olmadığını söyleyince baba, "Git Orhan'dan borç para al" dedi. Bunun üzerine M.Y. Orhan D.'nin yanına giderek "Orhan Dayı babam uyuşturucu almak için para istiyor, bize para lazım" dedi. Bunun üzerine Orhan D., "Ben de para yok ama arkadaşım Gökmen A.'dan alabilirim" dedi. Bunun üzerine Gökmen A.'dan 500 lira para alan M.Y, 700 liralık senede imza attığı Tekirdağ merkez son dakika haberlerinin ulaştığı bigiler arasında yer aldı.

BORCU 2000 TL'YE KATLADI

Ancak aybaşı geldiğinde M.Y. bu parayı ödeyemedi. Orhan D. paranın 2 bin lira olduğunu söyledi. M.Y. katlanan parayı bir türlü ödeyemedi. Bunun üzerine Orhan D. "Kızım gel fuhuş yap ben de bunu borcundan düşeyim" dedi. Ancak M.Y. önce kabul etmedi. Orhan D. bunun üzerine, "Gider senedi patronuna gösteririm parayı ondan alırım, babasına uyuşturucu parası aldı derim" diyerek tehdit edince M.Y. teklifini kabul etti.

POLİS BASKINIYLA ORTAYA ÇIKTI

Nişanlı olan M.Y. 6 ay boyunca 120-150 liraya erkeklerle birlikte olmaya başladı, paraları da Orhan D. aldı. Ancak borç bir türlü bitmedi. Bu arada bir kişi bu durumu öğrenerek polise haber verdi. Polis Orhan D.'den müşteri gibi kadın istediğinde M.Y. gönderilince ihbarın doğru olduğu ortaya çıktı. Polis bunun üzerine baskın yaparak Orhan D. ve Gökmen A.'yı gözaltına aldı.

"AİLEM YÜZÜNDEN BU HALE DÜŞTÜM"

M.Y.'de polisleri yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatarak, "Babam ve annem uyuşturucu bağımlısı olduğu için bu hale düştüm. Bana zorla fuhuş yaptırdılar. Ben yapmak istemiyordum, Orhan'dan şikayetçiyim" dedi.

Orhan D. ise, hiçbir şeyi zorla yaptırmadığını M.Y.'nin gönül rızası ise fuhuş yaptığını iddia etti. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Orhan D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Gökmen A. serbest bırakıldı.

Bu haber 2354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ 7 Günlük Hava Durumu Tahminleri Kasım 2020 Haberi
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı Tahminleri
Tekirdağ Hava Durumu 7 Günlük Kasım 2020 Kar Yağışı...