Sosyolog Kenan Yoleri

Sosyolog Kenan Yoleri

İKRAR

Tekirdağ'da UCİM Var!

08 Şubat 2019 - 01:47 - Güncelleme: 08 Şubat 2019 - 17:35

Çokça yazmaya gerek yok ... Dertler çok derman, UCİM'de ... 
Ya geç kalacak ve kahırdan öleceğiz, ya da adım atıp çocuklarımız için daha yaşanabilir bir Tekirdağ için birlik olacağız. 
***
Sayın Psikolog Duygu Semiz'den UCİM nedir, neler yapar, çocuğun ihmali ve istismarı ne demektir gibi konularda önemli bilgiler aldık. Bize, bugüne dek bilmediğimiz veya yanlış bildiğimiz pek çok konu hakkında bildiklerini, doğruları anlattı.
Aşağıdaki videoda yapılan söyleşiyi dinleyelim, beraber görelim, neyin ne olduğunu...
Böylece insan olmanın erdemini yerine getirip, eyleme geçelim ... 
***
Çocuklarımız için UCİM'e destek olup el verelim, bir çocuğun hayatına dokunup güzel şeyler yapalım... 
***
Anne baba olmak, çocuğun sadece karnını doyurmak ve ona bir çatı vermek demek değil!
***
Doğru adımı aslında hepimiz biliyoruz,
Bunun için de hem kendi çocuklarımız hem de kendi çocuklarımız gibi benimsediğimiz güzel ülkemizin diğer çocukları için, yapılabilecek bir şeyler var. Videoyu izlediğinizde sizlerde neler yapabilirsiniz, bunu keşfedebilirsiniz. 
***
UCİM Tekirdağ'daki 2. toplantısını 10 Şubat 2019 Pazar günü gerçekleştirecek. Bu toplantıya katılmak için önce ucim org tr sitesinden gönüllü olmak istediğinize dair formu doldurup, sonrasında Psikolog Duygu Semiz'e videoda belirtilen telefon numarasından ulaşmanız gerekmektedir. 

İçinde yaşadığımız topluma karşı sorumluluk bilinciyle hareket edebilmek önemli. Çocuğun istismarı konusu toplumumuz için ciddi bir tehlikeyken, "çocuklar hepimizin, ben de bir şeyler yapmak istiyorum" diyebilen herkes için UCİM'in kapısı açık, o kapıyı çalmak ister misiniz?

Bu yazı 7225 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum